Inte så duktig på å blogga.

2009-04-17 @ 01:51:14
Har varit fullt upp här varje dag så de har inte blivit mycke bloggande. Har inte kunnat sova i natt så här sitter ja nu kl 6 på morgonen å tänkte mig på ett inlägg.
Tänkte börja säga att ni kan gärna gå in på solochbad.blogg.se om ni vill läs mer va vi gör här nere. (hoppas de e ok Peter å Mia)
Har varit en väldans massa vatten kastande här. Å tydligen ska de bli mer då de har varit demonstrationer i Bangkok. Tydligen så måste dom få lite ledigt i Bangkok å så då har dom lagt till 3 dagar på nyårsfirandet. Märkligt att de kan förlänga de så. Undra om de går i sverige å :)
Igår va vi inne i Ban phe å hade vatten krig. Gatan genom stan va helt tjock av bilar å människor. Vi kom inte längre in än till busstationen sen va de lika bra å vända så vi skulle komma hem någon gång. Vi höll på från kl halv 1 till ca kl 5. Den som såg ut å ha bland de roligaste va Mia som först inte skulle med över huvet taget då hon har värme utslag på armarna.
Efter bad i poolen å en dusch bar det av till ett hotell som ligger längst bort i kurvan av suoan soon (tror de stavas så) för middag. Va lite dyrare men de va himla mysigt å maten va god.
Igår va vi och åt på piren (som vi kallar den restaurangen) den ligger alldelles innan man åker in till akvariet. De e oxå en mycket trevlig å mysig restaurang. Peter har tjatat i 2 år på att vi ska åka dit så så blev det. Där va de väldigt gått å billigt i stället.
I dag blir de taxi till Pattaya med Allan å Lisa i hus 3/4. Dom kommer i från Sundsvall å e mycke roliga å trevliga.
Ska försöka lägga in lite bilder nu.Kim beach

Kim beach.Här e vi på Piren å äter.Här e vi härligt blöta å kladdiga :)Här kastas det vatten.Början på Ban phe innan vi vänder....för så här såg de ut framåt :)

Nu ringer väckar klockan snart så vi hörs sen. Ha de bra.

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Sars

2009-04-19 @ 17:11:24
Postat av: Sara

Ni måste uppdatera mera!! och mkt bilder. Jo den växer för varje dag tkr jag, det är kul :D Ikväll ska vi till pappa sen ska vi sova där med smilla några dagar medans dem är borta. Jag och pappa har bestämt att när ni kommer hem ska vi alla käka på amenta eller nåt annat ställe tillsammans, mums. Kramar.

2009-04-19 @ 17:13:47
URL: http://sawja.blogg.se/
Postat av: Sara

Varför vill du avboka klipptiden? Har du klippt dig där nere?:)

2009-04-20 @ 19:35:40
URL: http://sawja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0